keskiviikko 9. toukokuuta 2012

AURINKO


Täällä on ollut tänään ihan kesä! Koko pitkän ja kylmän ja inhottavan talven olen odottanut tätä. Aurinko, kiitos että taas paistat tänne kylmään Suomeen! Ihanaa kun saa mennä ulkona ilman takkia - lenkille jopa topissa! Ei millään malttaisi olla sisällä vaan vaikka ihan vaan istuskella ulkona ja nauttia raittiista ja lämpimästä ilmasta. (Fiilistä hiukan latistaa katsoa seuraavien päivien säätiedotusta, mutta ei voi mitään..) Kohta saa kaivaa esiin kesämekot ja pääsee rannalle ja uimaan ja ruskettumaan ja palamaan ja syömään jäätelöä ja nauttimaan ja mökkeilemään ja ja ja...!


Jos ei vielä tullut selväksi: RAKASTAN KESÄÄ! <3

Eilen söin tällaisia asioita:

Aamupala: neljänviljanpuuro mansikkahillolla ja raejuustolla
Lounas: makaronilaatikko ja porkkana-herne-kukkakaalisekoitusta
Välipala: raejuustoa ja porkkanaa
Päivälinen: spagettia ja jauhelihakastiketta
Iltapala: 2 ruispaahtoleipää kinkulla ja juustolla sekä omena

Liikuntana pyöräilin tunnin raittiissa ulkoilmassa :)

Tänään ruokavalio on näyttänyt tällaiselta:

Aamupala: kaurapuuro maidolla ja mansikkahillolla
Lounas: perunaa ja jauhelihakastiketta
Välipala: 2 ruispaahtoleipää kinkulla ja juustolla
"Päivällinen": lättyjä mansikkahillolla ja mustikoilla (:DD)
Iltapala: ruispaahtoleipä kinkulla ja juustolla

Poikaystävän kanssa siis vähän herkuteltiin vielä illalla ennen kuin lähdin kotiin kun tehtiin lättyjä ja mätettiin niitä sitten kilpaa niin että napa tärisi.
"Et kyllä jaksa enää syödä yhtään!"
"AI EN VAI?!"
"No et ainakaan jaksa laittaa siihen puolta kiloa hilloa päälle!!"
"No katotaan!!!"
Sen jälkeen pieni välikuolema sohvalla ennen kuin piti päästää raksupoksu nukkumaan ja lähdin itse onnellisesti polkemaan kotiin ja matkaan menikin sitten 45 minuuttia :D Mutta tämän lisäksi kävin päivällä 40 minuutin hölkkälenkillä päivällä pururadalla. Oli tosi kiva hölkätä pururadalla asfaltin sijaan, tuntui jotenkin paljon paremmalta. Lisäksi sai vähän haastetta kun reitillä oli pari ihan törkeän jyrkkää ylämäkeä ja aina välillä vähän alamäkiäkin. Ihan koko matkaa en siis putkeen hölkännyt vaan muutaman kerran piti kävellä välissä, mutta silti oli tosi mukavan tuntuinen lenkki :)

Nyt kelpaa mennä nukkumaan vatsa lättyjä pullottaen, jos sitä vaikka pääsisi ihmisten aikoihin sängystä ylös ja ehtisi käydä vähän polttamassa tänään hankittuja varastoja salilla.

2 kommenttia:

  1. täälläkin on ollu aivan ihanat ilmat <3 kiva vaan kun on eka istunut päivän koulussa ja sen jälkeen mennyt istumaan autokouluun niin ei oo hirveesti ollu aikaa nauttia tosta auringossa :( mutta kesälomalla on sitten sitä aikaa!!

    VastaaPoista
  2. Niin, kohta on koulut ohi! Vaikka mulla alkaakin kyllä heti kesätyöt, mutta eipähän tarvitse huolehtia tenteistä ja muista. Onneksi autokoulukaan ei loputtomasti kestä ja sitten saat huristella autolla kauniilla säällä kesällä :D

    VastaaPoista