sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Päivä äidille


Olen sitä mieltä, että äitienpäivä pitäisi olla joka päivä. Ainakin minulla on ollut onni saada aivan ihana äiti, joka on tukenut parhaansa mukaan minua läpi elämän. Läheskään aina en ole osannut sitä arvostaa ja menneisyydessäni on hetkiä, jolloin olisin tarvinnut vielä enemmän äitini tukea. Nyt muutamia vuosia vanhempana ja (toivottavasti) fiksumpana, eivät asiat enää ole niin mustavalkoisia ja sitä osaa katsoa asioita eri tavalla kuin ennen.

Niinpä ei harmittanut yhtään herätä aikaisin porukoiden luona poimimaan äidille valkovuokkoja ja paistamaan lättyjä sekä leipomaan sämpylöitä :) Äiti-parka on aamuvirkku, joten vaikka nousin ennen seitsemää valmistamaan aamiaista, joutui äiti varmasti valvomaan taas monta tuntia ennen kuin menin "herättämään" ja kutsumaan aamupalalle :D Päivän ohjelmaan kuului tietysti kyläilyä mammojen luona sekä tietysti paljon herkkutarjoiluja. Söin lättyjä, kakkua, keksiä ja jäätelöä, mutta en onneksi mitään ihan järjettömiä määriä. Tietysti lisäksi tuli mutustettua reippaasti grilliruokaa, mutta sentään puolet lautasesta oli salaatin peitossa.

Nyt on kurkku vähän kipeänä, toivottavasti en ole sairastumassa.. Huomenna olisi tarkoitus aloittaa taas tämä uusi terveellinen elämä ja aloitan sen karulla kurinpalautuksella käymällä vaa'alla aamulla. Jos en olisi sössinyt koko kuukautta, voisin olla jo ties kuinka hyvässä kunnossa... Joten pidetään huolta etten sano tätä samaa lausetta kuukauden kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti