lauantai 12. toukokuuta 2012

Puolen vuoden tipaton?



Torstaina tuhottomasti alkoholia ja epäterveellistä sapuskaa, sen jälkeen kaksi päivää krapulaa ja lisää mättöä (kun eilen illalla koin vihdoin olevani siinä kunnossa että uskalsin syödä puolikkaan pizzan pelkäämättä oksennusta). Pohdintoja siitä, että mitäköhän tyhmää tuli tehtyä.


Olen nyt tullut siihen tulokseen, että en osaa juoda vaan vedän lähes poikkeuksetta homman överiksi. On juotava siihen asti, että sammuu tai on vähintäänkin konttauskunnossa. Eilenkin olin niin kipeä, että olin oikeasti ihan varma maksani poksahtamisesta.. Ilta oli ollut kiva - kai? Filmi pätkii ikävästi yöstä. Pari postausta takaperin tuumasin, että välttelisin tämän ryyppyreissun jälkeen alkoholia juhannukseen asti. Mutta miksi pitäisi vetää lärvejä silloinkaan? Join alkoholia ensimmäisen kerran 15-vuotiaana ja sen jälkeen ryyppäämiseni on ollut melkein joka kerta hyvin humalanhakuista ja olen varma, ettei se ole millään muotoa terveellistä. Mielestäni olen saanut kokea oksentelut, sekoilut, krapulat ja morkkikset ihan tarpeeksi monta kertaa tietääkseni, etten nauti niistä millään tavalla.

Haluan kokeilla, miltä tuntuu olla selvinpäin muiden juodessa. Miltä tuntuu kun ei tarvitse pelätä, mitä on tehnyt koska ei itse muista. Miltä tuntuu kun ei ole krapulaa. Miltä tuntuu kun ei tarvitse hävetä itseään tai olla riippuvainen muista humalatilan vuoksi. Kunnianhimoisena pohdiskelin jospa voisin olla jopa puoli vuotta tipattomalla (2[-3] alkoholiannosta maksimissaan kerralla jos on ihan pakko), mutta lähdetään ensin kuukaudesta ja jatketaan siitä sitten ellen osottaudu ihan umpijuopoksi, joka tarvitsee katkaisuhoitoa :P Ajattelin, etten tee tästä mitään numeroa kaveriporukassa vaan ainut jolle tavoitteestani mainitsisin, olisi poikaystäväni. Muut saavat sitten itse tehdä havainnot - täytyy kuitenkin valmistautua kumoamaan raskaushuhut joita ihan varmasti joku alkaa heittelemään ilmoille kun tunnettu olutsieppo rupeaa limulinjalle :D

Toivon todella, että pystyisin tähän, koska se olisi todella suuri askel minulle terveyteni kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti